Ankara Sorgun Dernegi

07.04.2014 : Mustafa CEYLAN ( berber ) Vefat etmiştir cenazesi 03.04.2014 Perşembe öğle  namazını mütakip Güdül Sorgun mahallemiz  mezarlığında defnedilmiştir  merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

31.03.2014: 30 Mart Yerel Secimlerinde Sorgun Belediyesinin kapanmasından dolayı eski Belediye başkanımız Arif GÜLTEN’e eski Muhtarlarımız Satılmış AYMAZ ve İbrahim ÖZDEMİR’e Özverili Calışmalarından dolayı teşekkür ederiz Yeni secilen Meclis üyesi Ömer EŞEN ve Muhtarımız  İsmail GÜNGÖR’e yeni Görevlerinde Başarılar dileriz

26.03.2014 : Ali  ALPAY ( yarmacı ) Vefat etmiştir cenazesi 27.03.2014 Perşembe öğle  namazını mütakip Güdül Sorgun beldemiz mezarlığında defnedilecektir  merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

21.03.2014 : Rahmetli Yaşar KOCA oğlu Duran KOCA vefat etmiştir cenazesi 21.03.2014 cuma  namazını mütakip Güdül Sorgun beldemiz mezarlığında defnedilecektir  merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

21.03.2014 : Süleyman YILDIZ oğlu Seçkin YILDIZ vefat etmiştir cenazesi 17.03.2014 pazartesi ikindi namazını mütakip Güdül Sorgun beldemiz mezarlığında defnedilmiştir  merhuma Allahtan rahmet kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz

07.03. 2014: Değerli Hemşerilerimiz Sorgun Camimiz Yetersiz kalması sebebi ile Derneğimiz tarafından Projelendirilip camimizde genişletme yapacağız siz hemşerilerimizin destek ve yardımlarını bekliyoruz (not)  Daha önce Derneğimize ağalık parası 15.000 tl sözü olan Hayri GÜLTEN bey 40.000 tl olarak cami yapımında kullanılmak üzere Derneğimize Ödemiştir. Kendisine teşekkür ederiz, Cenabı Allah yardımlarınızı kabul etsin

24.02. 2014: Derneğimiz tarafından Düzenlenen Sorgunlular  Eğitim,kültür ve ilkbahar şöleni tüm halkımızın yoğun katılımı ile   23 şubat  2014 pazar Saat 14.00   Sincan Belediyesi Lale Kültür Merkezi   Sincan da Gercekleşmiştir katıIan konuklarımız CHP Ankara milletvekili sayın Bülent KUŞOĞLU, CHP Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı sayın Mansur YAVAŞ,   MHP Cankaya belediye başkan adayı sayın Sadık ASLAN, CHP Sincan belediye başkan adayı sayın Alaattin TÜRKOĞLU,  AKPARTİ Güdül belediye başkan adayı sayın Havva YILDIRIM,  MHP Güdül belediye başkan adayı sayın Nurettin YİĞİTEL, BBP Güdül belediye başkan adayı sayın Abdullah USKUT, Güdül bağımsız belediye başkan adayı sayın Durcan SAĞIRLI, ayrıca Eğitim bilimleri ve kişisel Gelişim uzmanı sayın Murat ERTAN ve mahalli sanatcımız sayın Sefer OĞUZ bey’e teşekkür ederiz

18.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI

27.05. 2012: Derneğimizin 18. Olağan Genel Kurul Toplantısı  27 mayıs 2012 pazar günü saat 11,00 de yapılmış  olup, yeni dernek yönetimi aşagıda belirtirmiştir. Tüm halkımıza duyrulur!  Saygılarımızla

Başkan                      : Nurettin İNCE

Başkan yardımcısı      : Ahmet TAŞPINAR

Genel Sekreter          : İlkan ALPAY

Sayman                     : Ekrem ALTAY

Üye                           : Cevdet CEYLAN

Üye                           : Fezzullah KURT

Üye                           : Hasan BAYKAL

NÜFUS VE HANE SAYISI

Aşağıdaki araştırmalar Derneğimiz tarafından görevlendirilen  Ekrem ALTAY ve Cevdet CEYLAN tarafından yapmış  olup  aynı zamanda Sorgunlu hemşerilerimizin bilgileri güncellemiş bulunmaktadır

2014 Ocak ayı itibari ile Şu bilgiler elde edilmiştir

Toplam Nufusumuz                          :  4.280

Hane Sayımız                                   :   1.362

Hane Sayısı Semtlere Göre Dağılımı: Sorgun Beldesi 370 Hane – Dikmen 350 Hane – Sincan 275 Hane  – Yenimahalle 75  Hane-    Polatlı 70 Hane – Keçiören 40 Hane – Batıkent 30 Hane – Önder 15 Hane- Beypazarı 20 Hane- Yenikent 17 Hane – Hasköy 8 Hane-

Yurtdışında ve Türkiyemizin Muhtelif Değişik  yerlerinde 92 Hane bulunmaktadır.

AİDAT VE BAĞIŞLARINIZ İÇİN  BANKA HESAP NUMARAMIZ

ZİRAAT BANKASI HS.NO: 34033109-5001    840-DİKMEN/ANKARA

IBAN NO: TR06 0001 0008 4034 0331 0950 01

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Powered by WordPress | Designed by: buy backlinks | Thanks to webdesign berlin, House Plans and voucher codes
ankara travestileri